Key-Pro software

 

KeyWatcher ormarić funkcionira kao samostalan uređaj, a moguće je programirati ga i nadzirati s bilo kojeg PC-a, s instaliranim Key-Pro™ software-om. Povezivanje s PC-em vrši se preko serijskog porta, a u ponudi je i opcija za spajanje uređaja na lokalnu mrežu (LAN), čime se dobiva mogućnost programiranja i kontroliranja jednog ili više KeyWatcher ormarića s jednog PC-a.
Key-Pro™ software, koji se isporučuje u kompletu uređaja, olakšava programiranje, unošenje novih i mijenjanje postojećih postavki, kreiranje izvješća  te povećava mogućnosti KeyWatcher ormarića.

Korištenjem Key-Pro™ software-a izuzetno je jednostavno dodavati korisnike te ograničenja za svakog od njih tj. tko će imati pristup kojem ključu, u koje vrijeme i koliko dugo ga može imati.

KeyWatcher ormarić automatski evidentira svakog korisnika koji pristupi uređaju, svako uzimanje i vraćanje pojedinog ključa, aktivirane alarme te datum i vrijeme svakog pojedinog događaja.
Pomoću tipkovnice i LCD zaslona uređaja, moguće je programirati i generirati detaljna izvješća te ih ispisivati na pisaču. Na taj način je omogućeno praćenje korištenja ključeva po datumu i vremenu ili korisniku (ID